question mark, board, ask

Online vragenuurtje

Datum: 26 januari 2024 om 19:30 uur
Prijs: € 0,00
Aantal plaatsen over: 6

Heb je een vraag over een zorgvrager bij jou op de afdeling. Zoek je naar handvatten voor de omgang of vraag jij je af hoe je (weer) kunt aansluiten bij iemand die is vastgelopen? Tijdens het maandelijkse online vragenuurtje kan jouw vraag een plek krijgen. Bij de aanmelding kan je bij het kopje ‘opmerkingen’ aangegeven waar je graag aandacht aan wilt besteden zodat er tijdens de uitleg van ‘Het Wederkerig Groeiproces’ op in gegaan kan worden.

Inhoud van het online vragenuurtje

Tijdens het online vragenuurtje maak je, samen met maximaal 5 andere geïnteresseerden, kennis met Het Wederkerig Groeiproces. Er wordt een casus besproken waardoor het verloop van Het Wederkerig Groeiproces in de praktijk duidelijk wordt. Je kunt, samen met de andere deelnemers, ideeën uitwisselen en dieper inzoomen op jouw eigen praktijksituatie.

Voor wie?

Het online vragenuurtje is voor zorgprofessionals van alle sectoren die willen leren hoe zij beter aan kunnen sluiten bij de gezonde ontwikkeling van hun zorgvrager(s), die geïnteresseerd zijn in Het Wederkerig Groeiproces en of het boek ‘Laveren in de GGZ’.

Wanneer?

Iedere laatste donderdag van de maand van 16 – 17 uur.

Kosten

Deelname aan het vragenuurtje is kosteloos. Er wordt wel verwacht dat je het hele uur deelneemt aan de bijeenkomst, om zo de inhoud centraal te kunnen stellen.

 

Aanmeldformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Google Privacybeleid en de Google Servicevoorwaarden zijn van toepassing.